Obožuješ črno barvo? Pomembna dejstva o črni barvi, ki jih moraš nujno poznati!


Stereotip, da je črna barva strogo barva žalovanja, je že zdavnaj pozabljen! 
Črna barva je barva skrivnosti in neznanega, znana tudi kot barva zaščite. V psihologiji črna barva pomeni zaščito pred zunanjim čustvenim stresom. Omogoča udobje, hkrati pa ščiti lastne občutke in čustva, saj skriva šibke točke, negotovost in pomanjkanje samozavesti. Pomeni moč in nadzor, disciplino, neodvisnost in močno voljo. Torej, če se rada oblačiš v črno barvo, pomeni da si močna oseba, z močno voljo in trdo disciplino. 

Čeprav nekateri menijo, da črna barva izraža hladnost, temu ni tako. Črna barva predstavlja močno energijo in črna barva ne gre nikoli iz mode. Torej če obožuješ črno barvo tako kot jaz, smo že takoj najboljše prijateljice! 

K črni barvi najraje dodam temno rdečo šminko, ki popestri celoten videz in nude senčke za oči (trenutno sem zaljubljena v klik Maybelline The nudes paletko, ki jo najdeš tudi na Salma.si) in par mojih najljubših petk (seveda v črni barvi), to jesen pa ne bom pozabila niti na novo dišavo YSL Black Opium-Nuit Blanche, ki še dodatno izrazi eleganco in zapeljivost!

ps: Jaknica pa je iz spletne trgovine SHEIN.COM, najdeš jo tukaj klik BLACK ZIPPER JACKET.


xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!