Na testu: Oriflame Ecobeauty


Ko sem izvedela, da je ORIFLAME na trg lansiral Eco Beauty linijo, ki temelji na naravnih in organskih certficiranih sestavinah sem bila zeeelo zeeelo vesela, saj mi je omenjena znamka zelo pri srcu. Presenetil me je tudi obseg same linije, saj zajema kar 6 pomembnih izdelkov za nego kože, tonik, čistilno mleko, kremo, serum, olje za obraz in kremo za predel okoli oči-skratka vse kar potrebujete za popolno nego kože!

Ker sem nujno potrebovala spremembo v rutini nege kože, sem se izredno veselila testiranja izdelkov. Izdelki se med seboj odlično dopolnjujejo, praktična in privlačna embalaža pa je le še pika na i! Izdelke pa lahko seveda uporabite tudi posamezno.

1. Tonik in čistilno mleko!
Tonik in čistilno mleko sta pomemben člen negovalne rutine obraza. Čistilno mleko je v prvi vrsti namenjeno odstranjevanju ličil, priporočljivo pa je tudi za vsakodnevno čiščenje izredno suhe kože, Pa vendar je treba tudi čistilno mleko znati pravilno uporabiti. Pomembno je, da izdelek nanesemo na suho kožo, in ga ne drgnemo grobo ampak z vatko nežno razmažemo po obrazu. Izdelek nato speremo z vodo in nadaljujemo z uporabo tonika, ki pomaga pomiriti in omehčati kožo, ki je po uporabi polnejša, poživljena in bolj zadovoljna. 
2. Krema in serum za obraz!
Še ena zmagovalna kombinacija za katero vam bo koža hvaležna! Če ste v iskanju nove vlažilne kreme vam vsekakor priporočam, da ne spregledate Oriflame Ecobeauty kreme za obraz, ki je intenzivno vlažilna in bo v prihajajočih hladnih dneh negovala vašo kožo kožo. Prepojena je z brusnicami in oljem semen rakitovca ter bogata z vitaminom E, maščobnimi kislinami in antioksidanti, s katerimi pomaga še dodatno zaščititi kožo in vzdrževati njeno naravno navlaženost. Če želite dodatni še serum za obraz, ste zmagovalke! Serumi za obraz so odlični preventivni izdelki za boj proti gubicam. Serum NI nadomestilo  dnevno ali nočno kremo, temveč potencira koristi proti staranju kože in zdravja kože nasploh, če ga uporabljate zjutraj in zvečer. Izjema: Če imate mastno kožo, ki se sveti, je dober serum vse kar potrebujete v vaši večerni rutini nege kože. Edino kar sem opazila pri kremi/serumu je to, da v kolikor se po nekaj minutah dotaknem obraza občutim majhne grudice. Se mi pa to dogaja tudi pri NUXE izdelkih zato tega nikakor ne opredeljujem kot problem in slabost te linije!!
3. Olje za obraz!
Vsaka koža potrebuje vlago! To ne velja le za suho kožo temveč tudi za mastno kožo, še posebaj pa za problematično kožo z aknami. Olje za obraz je odlična dopolnitvena nega, ki bo vaši koži dodala zdrav sijaj in elastičnost, prav tako pa se bodo brazgotinice in druge nepravilnosti hitreje zacelile. Ecobeauty olje za obraz je globinsko negovalno olje, ki kožo omehča z izvlečkom bombaža in biološko pridelanim arganovim oljem. Bogato je z vitaminom E in osnovnimi hranili, ki globinsko obnovijo kožo. Ker je izdelek izredno negovalen, se ga uporablja kot del večerne rutine, saj se koža med spanjem regenerira. Zjutraj pa so rezultati vrhunski! 

 xoxo
K.

1 comment

  1. O super kolekcija! Pa tudi embalaža je čisto Instagramovska <3

    ReplyDelete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!