Čudovita koža tudi pozimi!

Če si ena izmed tistih, katerih koža med zimskim časom postane suha, je brez elastičnosti in življenja potem te bo ta objava zagotovo zelo razveselila!
Že nekaj časa za nego telesa prisegam na naravne izdelke, resnica pa je, da je dobre in kakovostne izdelke za dokaj normalno ceno težko najti. Nekaj časa nazaj sem odkrila Jericho kozmetiko, ki z oznako ˝Original Dead Sea product˝ zagotavlja najvišjo kvaliteto in 100% izvor sestavin iz Mrtvega morja. Mrtvo morje je že od nekdaj prava zakladnica zdravja in lepote. Že Kleopatra je v antičnih časih poznala zdravilne lastnosti elementov Mrtvega morja, in zelo sem vesela, da je kozmetika takšne kvalitete končno na voljo tudi pri nas!

Hranilno maslo za telo za čudovito kožo tudi pozimi!
Masla za telo so v zimskem času skoraj nujna zadeva, saj zagotavljajo pomembne hranilne in vlažilne lastnosti za kožo, ki je dnevno izpostavljena kombinaciji suhega in mrzlega zraka. Koža se tako zelo hitro utrudi, postane brez volje in suha. Takšna koža je podvržena tudi k poslabšanju obstoječih strij in ustvarjanju novih. Ker so bile vse kreme in losjoni veliko premalo vlažilni in vprašljivih sestavin sem iskala nekaj, kar bi ustrezalo moji koži. Našla sem vrhunsko maslo za telo Jericho z vonjem pomaranče, ki je dobesedno božansko! Naj najprej omenim vonj, ki me je takoj navdušil, prav tako je tekstura masla nekaj posebnega. Vidi se, da so izdelki ustvarjeni z veliko znanja, kakovostnimi sestavinami in tudi embalaža mi je zelo všečna! 
Maslo za telo bo nahranilo in negovalo vašo kožo s posebno formulo, ki jo združujejo karitejevo maslo, minerali Mrtvega morja in druga naravna olja. Maslo je bogato z vitamini A in E, zato je idealno za nego suhe kože, razpokanih komolcev, kolen in raznih odrgnin. Prav tako se takšno maslo zaradi izjemno vlažilnih lastnosti priporoča nosečnicam za nego kože in preventive proti strijam! Karitejevo maslo je zaradi vsebnosti nasičenih in nenasičenih maščobnih kislin, provitaminom A, vitaminom E in alantoinom, res idealno za nego suhe saj kožo globinsko vlaži in ji vrača prožnost.

Maslo za telo me je resnično navdušilo, tako dobre formule in teksture že dolgo nisem uporabljala in moji koži zelo prija!
Izdelek najdeš tukaj klik http://bit.ly/2dKgDzN trenutno v akciji!
xoxo
K.

1 comment

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!