Dva zimska parfuma, ki sta me navdušila!


Parfumi, ki so ustvarjeni za bolj hladne dni, so resnično nekaj posebnega. Ne ustrezajo vsaki ljubiteljici dišav, saj imajo bolj globoke in kompleksne note, ki zahtevajo pravilen in zmeren način nošenja.

Parfuma, ki sta mi to zimo ukradla srce sta zagotovo YSL Black Opium-Nuite Blanche in Victor&Rolf Bonbon 2016, ki je mini nadgradnja prejšnjega iz leta 2014. Oba parfuma se lahko pohvalita s skrbno izbranimi notami kot so sandalovina, tobak, pačuli in vanilija in spadata v rang high-end parfumov. Oba sta dokaj globoko sladka, vendar ne pretirano kičasto. Kot sem že omenila, so pri obeh parfumih sestavine skrbno izbrane in sestavljene tako, da ustvarjajo prav posebno esenco, ki bo očarala še tako zahtevne ljubitelje dišav. 
YSL Nuit Blanche, bi v nekaj besedah opisala kot skrivnostno in temačno zapeljiv, Bonbon pa kot strastno igriv. Nikakor pa se ne moram odločit kateri mi je bolj všeč, zato sta oba postala moja številka 1 letošnje zime. Prav tako mi je embalaža obeh nekaj posebnega in luksuznega. 

Če iščete parfume s posebnim karakterjem in globino, potem vam vsekakor priporočam izbor ene izmed teh dveh čudovitih dišav.
Cena klik YSL Nuit Blanche na spletu se giba okoli 85eur za 50ml izdajo, za Bonbon pa okoli 80eur.
xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!