Trenutni lepotni favoriti: NUXE

V vsej tej ponudbi dobrih in zanimivih lepotnih znamk je težko izpostaviti tiste zares najljubše. V vseh teh letih bloganja sem testirala kar nekaj dobrih, a le nekaj jih zares izstopa. Ampak pri znamki Nuxe preprosto moram narediti izjemo ... zaljubila sem se v njihove izdelke za nego telesa, obraza in njihovo suho olje, Huile Prodigieuse. Oh ja, zagotovo moje najljubše! Danes pa vam bom predstavila svoje najljubše izdelke za nego telesa in mojo najljubšo nočno kremo. Nuxe je znamka, ki me spremlja že kar nekaj let. Skrbno dodelani izdelki dajejo slutiti, da omenjena znamka prisega na brezkompromisno kakovost, vrhunsko teksturo in zapeljivo embalažo. Priznam, kozmetični "luksuz" tudi mene hitro zasvoji.

Trenutno so moji lepotni favoriti za nego telesa iz čudovite linije Rêve de Miel. NUXE za omenjeno linijo pravi: "Pred več kot dvajsetimi leti je NUXE ustvaril linijo Rêve de Miel z namenom, da suhi in zelo suhi koži povrne udobje, ob tem pa spoštuje kožno bariero. Izdelki vsebujejo dragocena rastlinska olja, ki kožo nahranijo, in akacijev med, zaradi katerega je koža mehka in nežna". Linija Rêve de Miel meni osebno predstavlja udobje in olajšanje. Moja koža po telesu je v zimskem času zelo zelo suha in tukaj mi omenjena linija vedno priskoči na pomoč. Mehke in topljive teksture krem z vonjem po medu so nekaj najboljšega, zame pravi luksuz, koža pa je po nanosu vidno pomirjena in nahranjena. Vonj pa je božanski!


Najljubši izdelki za nego telesa so torej:

Rêve de Miel® Baume-Huile Corps Fondant au Miel Medeni oljni balzam za telo.
Rêve de Miel® Crème Corps Ultra-Réconfortante 48 H Izjemno pomirjujoča medena krema za telo
Rêve de Miel® Baume Visage Ultra-Réconfortant Izjemno pomirjujoči balzam za obraz.


-Zakaj izbrati med?-
Med, darilo narave! Zares nepogrešljiv je pri negi suhe kože, saj pospešuje celjenje kože, deluje antibakterijsko, jo neguje in odlično ohranja vlago v koži. Med poskrbi, da je koža videti sijoče, saj pomaga pri prenosu vode iz globljih ravni kože na površino. Z uporabo medu v svojem lepotnem ritualu tako torej poskrbimo za vlaženje kože, hkrati pa koži z medeno nego podarimo tudi mehkobo in elastičnost. Pri liniji Rêve de Miel mi je všeč to, da je koža po uporabi resnično nahranjena, negovana in mehka, hkrati pa ni pretirano mastna.


-Trenutno najljubša nočna krema-
Obnavljajoči nočni oljni balzam Crème Prodigieuse Boost je primeren za vse tipe kože. Zato sem ga tudi izbrala zase. Zaradi mastnega tipa kože težko najdem kremo, ki bi mi ustrezala čez noč. Vsebuje cvet jasmina (ki ima pomembne antioksidacijske lastnosti), cvet ognjiča (spodbuja sintezo kolagena in zavira delovanje encimov, ki povzročajo njegovo uničenje. Izvleček iz cvetov ognjiča ima antioksidacijsko delovanje, enakovredno vitaminu E), celični sladkor (s povečanjem porabe kisika v mitohondrijih riboza okrepi optimalno celično aktivnost, posledično pa deluje na sintezo proteinov v koži – kolagena in elastina, ki koži zagotavljata čvrstost in elastičnost), olje makadamije, izvleček iz cvetov opuncije.

Za nočno nego iščem predvsem anti-age kreme, ki obnavljajo in kožo globinsko nahranijo, ki so ravno dovolj hranljive, a ne preveč (ne maram pretirano mastnega finiša). Točno to sem našla v tem nočnem balzamu. Ravno dovolj hranljiv, ravno dovolj mehka in vpojna tekstura, občutek na koži je zelo zadovoljiv, rezultati zjutraj pa so tisti, ki najbolj štejejo. Koža je vidno nahranjena, napeta in spočita. Točno to kar sem iskala! Nočni balzam je primeren za vse, ki iščete odlično nočno anti-age nego, za vse med 25. in 40. letom. 

xoxo
K.

No comments

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!