Jesenski seznam želja lepotnih izdelkov!

Pozdravljene lepotičke! V zadnjih nekaj mesecih se je ob spremljanju youtube video-v in pinteresta na seznam mojih zaželjenih izdelkov uvrstilo kar nekaj novih lepotnih sladkorčkov, ki si jih res nujnoooo želim preizkusiti! Morda si tudi ti že slišala za kakšnega izmed njih ali pa ga celo že imaš- z veseljem bom prebrala tvoj komentar! Izdelki so večinoma na voljo v tujini ali preko spletnih strani, žal ima Slovenija še vedno premajhen lepotni trg za takšne lepotne velikane.

1- TOO FACED Born this way tekoča podlaga! Ta izdelek je na prvem mestu za to, ker so nad njim navdušene vse lepotne gurujke in naj bi bil "the it" tekoči puder leta 2016! Omogočal naj bi super prekrivnost, odličen občutek na koži in odlično obstojnost. Najdeš ga v najbližji Sephori, cena približno 35eur!

2- Nyx Lingerie tekoča šminka! Nyx je nadgradil Soft matte tekoče šminke in tako navdušenkam te znamke ponudil Lingerie kolekcijo tekočih šmink z žametnim matt finišem. Kar me je najbolj pritegnilo so prečudoviti odtenki tekočih šmink. 

3- Nyx Born to glow osvetljevalec! Ker enostavno nikoli nimaš dovolj osvetljevalcev. Nyx born to glow je osvetljevalec v tekoči obliki, kar še bolj poenostavi sam nanos izdelka. Rezultat pa so čudovita sijoča lička!

4. Violet Voss-holy grail paleta senčil! Paletko sem prvič zasledila na Pinterestu in je že kar nekaj časa na mojem seznamu želja. Zaljubila sem se v njene jesenske odtenke. Žal je trenutno razprodana in naj bi bila v omejeni kolekciji na voljo v začetku pomladi. Cena, približno 45eur.

5. Anastasia BH dipbrow pomade! To je slavni beauty izdelek za katerega ste tudi same že verjetno slišale. Ker imam vedno rada urejene obrvi že kar nekaj časa uporabljam ABH EXPRESS paletko za oblikovanje obrvi, ker pa zadnje čase slišim veliko pohval omenjenega izdelka, si ga bom verjetno zelo kmalu privoščila tudi sama. Cena, približno 23eur.

6. M.A.C Matte Lipstick! Prišla je jesen in s tem tudi obdobje nošenja temnih matt šmink. Najbolj mi je v oči padel odtenek Taupe! Cena, približno 22eur, najdeš jo tukaj klik MAC matte Lipstick

7. NYX INVINCIBLE tekoča podlaga! Namenjena je prekrivanju vidnejših nepravilnosti na koži, omogoča polno prekrivnost in udobje med nošenjem. Je super za tiste z aknami ali rdečico. Cena, približno 14eur. 

8. Makeup geek senčke za oči! Prvič sem jih videla na strani Pinterest, in ker so mi bile takooo zelo všeč sem jih kar naročila. Komaj čakam da prejmem paketek! Primerne so za vsakdanjo rabo, seveda tudi profesionalno. Približna cena 3e na 1 senčko, najdeš jih na strani Beautybay.com.


xoxo
K.

4 comments

  1. Violet Voss paleto imam tudi jaz nagledano. In Born this way puder :)

    ReplyDelete
  2. Super seznam, bi imela kar vseee:). AB imam sama in mi je res top, pigmentacija, nanos, obstojnost, mi ni žal, da sem si ga vzela.Jaz bi tudi imela ta puderček:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puderček je reeees pomoje moj naslednji nakup <3 res komaj čakam, da ga dobim!

      Delete

Negativity free! Thank you dolls for all your lovely comments!